Bookraine

Історія створення видавництва Bookraine Publishing House

  Якось один молодий український автор написав роман. У ньому був сильний і нестандартний головний герой, цікаві події, пригоди, любов, розчарування, революція і справжній успіх.

І вирішив автор показати свій роман світу. Проте одразу ж виявив, що зробити це не так просто. Що спочатку потрібно самостійно розіслати рукопис в українські видавництва, тому що літературних агентів в країні немає, а потім чекати на відповідь від місяця до року. Що можна до видавництва подзвонити перевірити чи твій рукопис отримали, але на дзвінок навряд хтось відповість.

І от коли нарешті одне з двадцяти видавництв взяло його рукопис в роботу, автор виявив, що йому потрібно самому зверстати книгу, перевірити помилки, придумати обкладинку, підібрати шрифти, а потім ще вигадати рекламу, щоб про неї дізнався хоч хтось, окрім його сім’ї та друзів.

І тоді зажурився молодий український автор і сів коло дому на лавці сумний та невеселий. Довго він думав, що йому робити й де знайти видавництво, у якому люди вміють не лише брати гроші й друкувати на папері. Довго він думав-гадав, говорив з друзями, та і вирішив створити власне видавництво. I знайшов на перший день молодий український автор друга, який любив читати й спілкуватися з письменниками, і призначив його працювати з авторами.

А на другий день знайшов автор художника, який почав малювати для книжок неймовірні обкладинки.

І побачив автор, що гарно у них виходить, але сумно їм утрьох. Тому невдовзі він знайшов їм в команду верстальника та друкаря з профільною освітою, а підмогу їм кількох найкращих в Україні літературних редакторів.

Проте і цього йому видалося недостатньо, тому знайшов ще автор найкращого юриста у сфері інтелектуальної власності, команду піарників і перекладачів.

І побачив автор, що створив видавництво, у якому б і сам охоче видав свій роман. І тоді зітхнув він радісно і назвав його «Букрейн».

Відтоді видавництво уважно і оперативно розглядало всі рукописи молодих талантів і робило для них книги з неймовірною увагою та любов’ю.

Бо вся його команда знала, що як не буває квітів без дощу, так і якісна українська література не з’являється без молодих талановитих авторів, у яких просто одного разу повірили.

Ми віримо в таланти й знаємо, як організувати процес видавництва книги без зайвої витрати часу і коштів.

Пишіть нам з приводу співпраці на info@bookraine.com і надсилайте рукописи разом із анкетою за посиланням.